top of page

Loop jij tegen problemen aan om trots en zeker uit de kast te komen? 

 

Hoeveel invloed heeft jouw seksuele voorkeur op de rest van jouw leven?

Heb je een kinderwens vanuit een Regenboog gezin en kan je hierin wel wat begeleiding gebruiken?

Het volledig accepteren van je seksuele geaardheid en de manier waarop je in het leven wilt staan hoeft geen last te zijn. Wel is mijn ervaring dat je vraagstukken tegen kunt komen die je niet met iedereen kunt of wilt bespreken. 

Waarom RozeCoach? 

 

Als ervaringsdeskundige begrijp ik de homoseksuele wereld beter dan een heteroseksuele coach. Hierdoor kan ik je specifieker begeleiden. 

Wanneer je op hetzelfde geslacht valt ontwikkel je andere normen, waarden en overtuigingen dan de 'heteroseksuele wereld' of 'maatschappij'. Hier heb ik als Life coach ervaring mee. 

​Een 'andere' geaardheid hoeft geen dominante factor in het leven te zijn of allesoverheersend. Het zorgt wel dat je tegen andere problemen aanloopt en gedwongen wordt dit te integreren in je leven.

 

Als Life coach werken we samen aan jouw keuzevrijheid, aanvaarding van jezelf in de werkelijkheid, meer zelfvertrouwen, bewust worden van destructieve patronen, energie management, verbeterde communicatie tussen rationaliteit en emotionaliteit en nog veel meer andere levensthema’s

Kinderwens

Als trotse vader samen met mijn man van onze zoon die in 2021 geboren is, heb ik als geen ander ervaren dat een kinderwens niet altijd vanzelfsprekend is en een heel proces kan zijn. Als coach en ervaringsexpert kan ik je helpen om naar je eigen proces en rol hierin te kijken en je handvatten en tips geven. 

Over Derek

  

​Mijn naam is Derek Brouwer en ik ben psycholoog en coach. Als ervaringsdeskundige weet ik dat het fijn is om hulp te krijgen bij vragen rondom je geaardheid. Want de manier waarop je hier mee omgaat of op welke manier je dit wilt uiten naar de buitenwereld is niet altijd vanzelfsprekend.

Een 'andere' geaardheid hoeft niet een allesoverheersende dominante factor te zijn in je leven. 

Laat me je helpen om samen je keuzevrijheid te vergroten en om jezelf meer te leren te aanvaarden. Wanneer je je bewust wordt van je destructieve of onhandige patronen kun je stappen zetten naar meer vrijheid en geluk. 

WerkwijzeZet nu je volgende stap met een professionele coach. Je bent hier niet toevallig. Je bent klaar voor actie.

Mijn doelstelling is om jou in een kort traject praktische handvatten te geven die op de korte termijn iets wezenlijks kunnen veranderen waar je profijt van hebt in het dagelijkse leven

Mensen met een coach zijn gelukkiger en succesvoller dan mensen die nooit coaching hebben ontvangen. 

 

Klik op onderstaande pakketten voor meer informatie:
Bel 06 12353194, mail naar Derek@RozeCoach.nl of gebruik onderstaand contactformulier:

Uw bericht is succesvol verzonden.

bottom of page