top of page
Seksualiteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Personen die niet 'standaard' heteroseksueel zijn, worden al op vroege leeftijd gedwongen om over hun seksuele voorkeur na te denken. De invloed hiervan kan erg groot zijn in het leven en een negatieve invloed hebben. 
 
Heb je wel eens dat je met vragen in je hoofd rondloopt die je niet in je omgeving kunt bespreken? Of komt het er maar elke keer niet van om dat ene onderwerp aan te snijden omdat je bang bent voor de gevolgen? 

Invloed 

seksualiteit

Seksualiteit is niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer je niet 'standaard' heteroseksueel bent wordt je hier vaak al op jongere leeftijd mee geconfronteerd. Misschien dat het voor jou ook een zoektocht is wat je hier nu precies wel of niet mee wilt. Het is namelijk niet voor iedereen even vanzelfsprekend en of makkelijk om uit de kast te komen.

 

Juist een coach kan je hierbij helpen om je op een onbevooroordeelde manier naar jezelf te laten kijken en je effectief aan het denken zetten. Want vaak (met goede bedoelingen) geven mensen in je omgeving vaak ongevraagd advies. En misschien nog wel belangrijker dat er altijd onderwerpen zijn die je waarschijnlijk niet durft of liever niet wilt bespreken. 

Ook jij bent er vast goed in om via social media en de mensen om je heen jezelf onredelijk te vergelijken. Hierdoor is de kans groot dat je een onredelijk zelfbeeld hebt gecreëerd. En je minder stil staat waar je vanuit jezelf aan wilt voldoen.

Sexualiteit

GBLTI bij zowel mannen als vrouwen zorgt ervoor dat je vaak al op jonge leeftijd gedwongen wordt om over jouw 'niet normale' seksuele voorkeur na te denken. Je wordt gedwongen om af te wijken van de maatschappelijke normen en waarden terwijl je hier misschien nog niet aan toe bent. Hierdoor kan je jezelf 'kwijt' raken. Als Life coach begeleid ik je om dichter bij jezelf te staan.

Het leven kent veel verschillende facetten. Seksualiteit is voor homo's en lesbische vrouwen een belangrijk bepalende facet in het leven. Dit facet kan andere facetten (negatief) beinvloeden of verdringen. Als coach kan ik jou begeleiden om:  • balans (terug) te vinden

  • jezelf te aanvaarden in de werkelijkheid

  • meer zelfvertrouwen te ontwikkelen

  • bewust te worden van destructieve patronen

  • meer energie te krijgen

  • de communicatie tussen emotie en ratio te   verbeteren

Gedwongen

Bel 06 12353194, mail naar Derek@RozeCoach.nl of gebruik onderstaand contactformulier:

Uw bericht is succesvol verzonden.

2010 - present

2010 - present

bottom of page