top of page

Over

mij

Mijn naam is Derek Brouwer, life coach, psycholoog en orthomoleclair therapeut.

 

Op deze website vind je mijn visie als life coach en goede argumenten om met coaching te beginnen.

 

Ook vind je informatie over RozeCoach.nl en mijn missie. Als laatste kun je onder life coaching kijken wat bij je aansluit.

 

Graag nodig ik je uit in Utrecht of online voor een kennismakingsgesprek. Ik kan je garanderen dat het iets voor je op zal leveren. 

Achter-grond

Als je vragen hebt rondom je geaardheid of de integratie hiervan in je leven kan het fijn zijn om met iemand hierover te  praten.  Ik heb me gespecialiseerd in het coachen van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen omdat ik heb gemerkt dat ik iets kan betekenen voor deze groep. 

Steeds vaker wordt ik gevraagd om samen te kijken naar een kinderwens vanuit een regenboog gezin. Zelf ben ik samen met mijn man trotse vader van Karsten, geboren in 2021 en gedragen door een Nederlandse draagmoeder. 

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Tijdens mijn master heb ik onderzoek gedaan naar emotionele werkdruk en burn-out. 

 

Naast deze studie heb ik een orthomoleculaire voedingsleer en therapie achtergrond. 'Ortho' betekent optimaal en 'moleculair' betekent op cel niveau. Samenvattend betekent dit het zelfherstellend vermogen van het lichaam vergroten door gezonde voeding en door middel van het extra innemen vitaminen, mineralen en bioactive stoffen. Meer weten? Kijk eens op de website van MinderMoe.nl​Ik denk dat je zonder coach nooit het maximale uit het leven haalt. Waarom krijgen mensen in hun leven bijna overal begeleiding behalve in het leven zelf? Topsporters maken met bijna geen uitzondering gebruik van coaches. Iedereen loopt in het leven tegen blokkades aan.

 

Een goede coach verwijdert deze blokkade en brengt je weer in contact met jezelf en de doelen die echt belangrijk zijn. Je krijgt handvatten zodat je op korte termijn kleine dingen kunt veranderen die een groot impact hebben. Op deze manier heb je snel profijt van coaching in je dagelijkse situaties.

bottom of page